Når man driver med Taekwon-Do må man ha kroppsbeherskelse. Denne kroppsbeherskelsen kommer ikke av seg selv. Man regner med at man må trene aktivt fra man er barn til man er godt voksen før man kan ikle seg et sort belte.

Man trenger ikke gå på kurs for å lære seg kroppsbeherskelse, men det kan være nyttig. Da får man flere fordeler som man kan benytte seg av, slik som en trent instruktør, en Sabom med brunt belte eller bedre.

Man kan trene i tilpassede lokaler med god ventilasjon, lys og matter på gulvet. Man får innside tips til hvordan man kan bli sterkere, mer smidig og bedre trent for Taekwon-Do.

Bruk mobilen for Taekwon-Do

Det fins mange apper man kan bruke for å bli bedre i Taekwon-Do. Det kan være treningsapp eller kostholdsapp, som har de beste tipsene for helse og kropp. Mobilen er fin å ha i mange situasjoner, som når man skal beskytte seg mot korona. Men bruker man Storspiller på mobil app, får man flere fordeler. Omsetningsfrie bonuser, turneringer med daglig jackpot, spill som en ekte storspiller. Men man kan også lære seg noen spark i Taekwon-Do. Treff med sparket i spilleautomaten med presis kroppsbeherskelse.

Innred huset med koreansk design

Taekwon-Do kommer fra Korea, og interiør design herfra henspiller på lyse rom med god komfort. Man bruker bonsaiplanter og asiatiske tepper. Når man innreder med tanke på Taekwon-Do, bør man ha kort vei til kjøkken og god plass på gulvet. Koreansk design regnes som koselige rom med personlighet.

Tenk som buddhistene

En buddhist har god tid og gjør sjelden noe impulsivt. Når man leser om buddhismen vil man finne ut at alt handler om fokus, konsentrasjon og harmoni. Å komme i harmoni med seg selv handler om mye mer enn riktige spark og håndbevegelser. Det handler også om riktig kosthold, god søvn og sunne vaner. Som Buddha selv sa, tre ting kan ikke holdes skjult, solen, månen og sannheten!

For å oppnå den høyeste graden av oppvåkning, må man bli i ett med buddhismen ved å lese, lære og øve.

Bli en sterk hyong

Når man skal bli god i Taekwon-Do, må man ha energi. Det kreves mange vanskelige spark, underfundige slag og fantastiske bevegelser som sporten anser som kunst. Dette er nemlig de tre retningene innen Taekwon-Do. Men for å få det til må man være sterk. Man kan bli sterk av å ha gode gener eller bruke forbudte stoffer, men man kan også gjøre det med jevnlig styrketrening på rommet.